Administratief Medewerker

  • Antwerpen

Verzekerd van een uitdagende carrière? Bij Vanbreda Risk & Benefits zijn we volledig toegewijd aan het bieden van hoogwaardige verzekeringsoplossingen. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en daarvoor hebben we betrokken professionals nodig zoals jij. 


Wat zijn jouw verantwoordelijkheden? 

Als Insurance Operations Officer voor onze Property afdeling, speel je een essentiële rol in het ondersteunen van onze 3 Consultants Loss Prevention bij hun dagelijkse werkzaamheden. Je verantwoordelijkheden omvatten diverse organisatorische en administratieve taken die ervoor zorgen dat alles soepel verloopt binnen de afdeling. Je proactieve aanpak en nauwkeurigheid maken jou een onmisbare schakel in ons team.

Als eerste aanspreekpunt maak je de agenda planning op voor onze consultants en zorg je voor een vlotte communicatie met alle betrokken partijen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve opvolging van preventierapporten en inspectierapporten voor onze grote (inter)nationale klanten en klanten binnen de publieke en social profit sector. Ook onderhoud je goede contacten met verzekeraars en zorg je voor de administratieve opvolging van dossiers waarvoor we samenwerken met buitenlandse herverzekeringsmaatschappijen. Je biedt ondersteuning aan de Business Managers van de afdeling. 

Tot slot draag je bij aan het up-to-date houden van onze databank door het voorbereidende werk te doen en updates te implementeren.

Wat zijn jouw vaardigheden? 

Om succesvol te zijn in deze functie, heb je een Bachelordiploma, bij voorkeur in Office Management. Een vergelijkbare ervaring kan ook. Je beheerst het Nederlands, Frans en Engels uitstekend, zowel gesproken als geschreven. 

Daarnaast ben je dynamisch, georganiseerd en neem je graag initiatief. Plannen doe je goed en met veel plezier. Je doet dit alles zelfstandig met de nadruk op kwaliteit en nauwkeurigheid. Je bent proactief, assertief en hebt gevorderde kennis van Office toepassingen.

Wat bieden wij? 

Je komt terecht in een warm en inclusief bedrijf waar je wordt verwelkomd door een team van enthousiaste collega's die klaar staan om jou te helpen. We zetten in op opleiding en spijkeren continu zowel je kennis als vaardigheden bij.  

Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk, daarom bieden we flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken. Ons aantrekkelijke verloningspakket omvat diverse extralegale voordelen, waaronder pensioensparen, een hospitalisatieverzekering (inclusief een ambulant plan). 


Volledig Vanbreda,

Volledig jezelf


Interesse? 

Surf snel naar www.vanbreda.be en solliciteer online! Herken je jezelf niet helemaal en hebben we je interesse gewekt, aarzel dan niet om contact op te nemen met Laleña Boeykens op 03 217 51 81 of via jobs@vanbreda.be. 

Sol­li­ci­teer nu

Naam
Hoe heb je deze vacature ontdekt? (meerdere antwoorden mogelijk)
Consent