Jobbeurs @ Vanbreda Risk & Benefits

  • Antwerpen

Wij zijn op zoek naar schoolverlaters die hun theoretische kennis willen omzetten in een eerste functie in het werkveld om zo ook hun praktische verzekeringservaring op te bouwen! Vanbreda Risk & Benefits is een verzekeringsmakelaar die dus rechtstreeks in contact staat met haar klanten (hoofdzakelijk B2B) en waar je zelf mee verzekeringsoplossingen voor onze klanten kan uitwerken binnen verschillende domeinen. Daarnaast sta je ook in contact met verschillende verzekeraars en heb je dus een heel breed beeld van wat de markt te bieden heeft qua verzekeringsoplossingen.

Vanbreda voorziet tevens in een zeer goede opleiding en heel wat trainingsmogelijkheden om jezelf ook verder te blijven ontplooien.

Ben jij geïnteresseerd in Vanbreda Risk & Benefits en om de verschillende functies in de verzekeringswereld te leren kennen? Reageer dan snel!

Interesse? 

Surf snel naar www.vanbreda.be en solliciteer online! Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met Dicolet De Kuijper op 03 292 01 27 of op jobs@vanbreda.be. 

Sol­li­ci­teer nu

Naam
Hoe heb je deze vacature ontdekt? (meerdere antwoorden mogelijk)
Consent