Manager Health Care B2B Services

 • Antwerpen

Vanbreda Risk & Benefits is als, onafhankelijke verzekeringsmakelaar, service provider en risicoconsultant, voortrekker op het vlak van Employee Benefits en de daarbij horende Health Care plannen. We zoeken een Manager voor onze afdeling “Health Care B2B Services” die samen met het team wil bijdragen aan het voorzien van een betere en toegankelijkere gezondheidszorg voor elke werknemer in België.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Als people manager, stimulator en motivator zorg je voor de ideale werkomstandigheden voor je team. Je begeleidt hen in de uitoefening van hun functie en ondersteunt hen in hun verdere professionele groei en ontwikkeling.

Samen met de General Manager HC Business Development, bepaal jij de richting waarin de afdeling zal evolueren en werk je aan de strategie van morgen. Je betrekt het team bij deze nieuwe strategie, creëert draagvlak en vertaalt deze naar concrete projecten, proceswijzigingen en acties om zo de vooropgestelde doelstellingen te kunnen behalen.

Vanuit je rol werk je nauw samen en ga je in dialoog met andere teams, accountmanagers, consultants en leidinggevenden om onze diensten, processen en interne samenwerking blijvend te optimaliseren.

Tot slot werk je als eindverantwoordelijke van de afdeling B2B Services mee aan relatiemanagement en sta je ook in contact met onze klanten. Je hebt hierbij oog voor de customer experience van onze B2B klanten en hun verzekerden en streeft naar een aangename customer journey en hoge klantentevredenheid.

Wat is jouw profiel?

 • Je bent een echte people manager die voldoening haalt uit het optimaal laten functioneren van je team en elk individu binnen dat team.
 • Je hebt voldoende ervaring opgebouwd als leidinggevende om een matuur team van specialisten te leiden.
 • Dankzij jouw empathie en coachende vaardigheden weet jij jouw medewerkers te enthousiasmeren en motiveren.
 • Je bent communicatief en gebruikt jouw inlevingsvermogen en commerciële flair om de klanten en hun behoeften te leren kennen.
 • Je vindt het fijn om je te verdiepen in data, cijfers en processen en gebruikt je analytische vaardigheden om onze interne processen te optimaliseren en om op zoek te gaan naar de best mogelijke klantbeleving voor onze klanten.
 • Je bent organisatorisch sterk en neemt de coördinatie en proactieve opvolging van projecten op zich.
 • Je werkt vlot met courante Office toepassingen en hebt een uitstekende gesproken en geschreven kennis van het Nederlands. Frans en Engels is een pluspunt.

Bij ons zit je goed!

 • Je komt terecht bij de grootste Belgische en meest innovatieve verzekeringsmakelaar en stabiele werkgever waar medewerkers cruciaal zijn voor ons succesverhaal.
 • We hanteren een open bedrijfscultuur waar iedereen volledig zichzelf kan zijn en zijn eigen verhaal kan schrijven.
 • Er is een dynamische werksfeer met ruimte voor autonomie, initiatief en groeikansen.
 • Vanbreda investeert sterk in het aanbieden van opleidingsmogelijkheden voor haar medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf kan blijven ontplooien.
 • Je werkt in een systeem van flexibele werkuren, 50% thuiswerk en je kan rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket met extralegale voordelen en een “groene” bedrijfswagen.
 • Last but not least: je wordt omringd door een team van enthousiaste en fijne collega’s!

Interesse?

Solliciteer online en dan neem ik snel contact met jou op! Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met Tim Busschots op 03 217 66 30 of op tim.busschots@vanbreda.be.

Sol­li­ci­teer nu

Naam
Hoe heb je deze vacature ontdekt? (meerdere antwoorden mogelijk)
Consent