Terug naar het overzicht
29 juli 2015
Testimonial

Duurzame verzekeringsoplossingen voor Materialise

Al 25 jaar ontwikkelt Materialise innovatieve toepassingen voor de medische en industriële sector. Vandaag is het Leuvense technologiebedrijf met ruim 900 werknemers en een omzet van 63 miljoen euro uitgegroeid tot de marktleider in 3D-printing.

Materialise CEO e1440746634179

In de medische sector staat de reputatie van Materialise als een huis. Zo kwam het bedrijf in het nieuws door het ondersteunen van de chirurgen die de eerste Belgische gezichtstransplantatie uitvoerden. Materialise voorzag 3D-chirurgische planning en patiëntspecifieke instrumentatie voor de operatie.

“Ik run mijn bedrijf niet om mijn vermogen te optimaliseren, maar om met onze producten de wereld beter en gezonder te maken”, aldus CEO Fried Vancraen. “Je kan als bedrijf slechts multidimensioneel ondernemen als je kan vertrouwen op duurzame verzekerings-oplossingen.”

Vanbreda Risk & Benefits bracht de risico’s van Materialise in kaart en tekende een verzekeringspakket (hospitalisatie, arbeidsongevallen, pensioen en auto) uit voor de internationaal actieve medewerkers van het bedrijf.

Gere­la­teer­de berichten

Snipit youtube video trees

Video­pod­cast — Groepsverzekeringen

Videopodcast
08.11.2023

Medewerkers zijn vaak meer gefocust op directe financiële voordelen, zoals salaris, dan op hun toekomstig pensioen. Het is weliswaar belangrijk dat werkgevers zorgen voor de opbouw van een aanvullend pensioen én het belang en de voordelen ervan duidelijk communiceren. In de nieuwe aflevering van de videopodcast Succes Verzekerd, gaat Trees Dierickx dieper in op onder meer de specifieke investeringsmogelijkheden en het belang van rendement. Als verzekeringsexpert in Employee Benefits benadrukt ze de waarde van een langetermijnvisie op aanvullende pensioenen voor zowel werkgever als werknemer.

Lees meer
Lees meer over Videopodcast - Groepsverzekeringen
Snip video autimatic

Inclu­si­vi­teit op de werkvloer

Testimonial
24.10.2023

De samenwerking tussen Vanbreda Risk & Benefits en Autimatic is ontstaan uit een specifieke nood aan sterke profielen met een hoog focus-en concentratiegehalte binnen de afdeling Health Care om data-analyses uit te voeren. Vanuit ons duurzaamheidsbeleid zetten we sterk in op diversiteit en inclusie, waar deze samenwerking een mooi en geslaagd voorbeeld van is.

Lees meer
Lees meer over Inclusiviteit op de werkvloer
Mockup artikel de tijd

Van beu­gel tot len­zen: steeds meer werk­ge­vers ver­ze­ke­ren u tegen zorgkosten

Pers
18.09.2023

Steeds meer bedrijven geven hun medewerkers een ambulante zorgverzekering. Een mooie extra, want die verzekering dekt niet alleen het steeds grotere deel van onze medische kosten dat niet meer onder de hospitalisatieverzekering valt maar vaak ook dure tandingrepen. Collega Evelyne Lauwers licht dit verder toe in De Tijd.

Lees meer
Lees meer over Van beugel tot lenzen: steeds meer werkgevers verzekeren u tegen zorgkosten