Pensioenadvies

Als werkgever wil u de beste pensioenoplossing voor uw medewerkers. Onze afdeling Pension Consultancy werkt voor u een plan op maat uit.

Vanbreda Risk & Benefits - Pension Consultancy - 25 gespecialiseerde medewerkers

De afdeling Pension Consultancy maakt deel uit van het departement Employee Benefits Brokerage & Consultancy binnen Vanbreda Risk & Benefits. Ons team bestaat uit een groep van een 25-tal medewerkers waaronder een 9-tal erkende actuarissen en 2 juridische medewerkers.

Vanbreda Risk & Benefits - Pension Consultancy - Advies rond aanvullende pensioenen

Ons team staat werkgevers dagdagelijks bij in hun specifieke en complexe vraagstukken rond aanvullende pensioenen. Wij geven advies rond aanvullende pensioenen voor zowel plannen die bij een verzekeringsmaatschappij zijn ingericht als bij een pensioenfonds (Instelling voor bedrijfspensioenvoorziening).

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor:

Vanbreda Risk & Benefits - Pension Consultancy - Onze drie kwaliteitsgaranties.png

Via onze drie kwaliteitsgaranties maken wij vandaag ook voor uw bedrijf het verschil:

1. Expertise: meer dan 25 jaar ervaring

Onze afdeling van Pension Consultancy levert al meer dan 25 jaar diensten aan werkgevers en pensioenfondsen in het kader van aanvullende pensioenen. Op basis van deze jarenlange ervaring hebben wij een solide expertise opgebouwd die telkens opnieuw wordt doorgegeven aan de nieuwe collega’s die ons steeds groeiende team vervoegen.

 

2. Pragmatisch: helderheid in complexiteit

Aanvullend pensioen is een complexe materie. De snel wijzigende wetgeving zorgt er vaak voor dat het voor werkgevers en pensioenfondsen moeilijk te volgen is en om de impact op de praktijk in te schatten.

Zonder het belang van compliance uit het oog te verliezen, streven wij steeds naar een pragmatische aanpak zodat werkgevers en pensioenfondsen duidelijk zicht hebben hoe bepaalde regels, toepassingen, veranderingen hun vertaalslag zullen krijgen in de uitvoering van het aanvullend pensioenplan.

 

3. Duurzame samenwerking: focus op continuïteit en kwaliteit

Wij streven naar duurzame samenwerking met de werkgever en pensioenfondsen omdat het onze overtuiging is dat dit in het belang is van alle aangeslotenen van het pensioenplan. Wij staan voor continuïteit van onze teams die elke dag opnieuw weer hoogstaande kwaliteit in onze dienstverlening nastreven en leveren. Met verschillende klanten hebben wij een samenwerking van meer dan 10 jaar.

 

Vanbreda Risk & Benefits - Pension Consultancy - Waarmee kunnen we u helpen

Wij zijn er voor u.

Saskia Defreyne
Deputy Director EB Pension Consultancy
saskia.defreyne@vanbreda.be

Rob Vandendooren
Business Manager EB Pension Consultancy
rob.vandendooren@vanbreda.be