Terug naar het overzicht
29 juli 2015
Testimonial

BNP Paribas Fortis rekent op de gedrevenheid en expertise van Vanbreda Risk & Benefits

“In eerste instantie heeft Vanbreda ons geholpen met enkele offerteverzoeken. Dit zowel op vlak van arbeidsongevallen als voor een consolidatie van een oude pensioenrente-portefeuille”, vertelt Stefaan Boom van grootbank BNP Paribas Fortis. “We zochten ook naar een oplossing voor de overname van een historisch plan van tegemoetkomingen in medische kosten. Er werd al vlug een reglement op maat opgesteld en een goed functionerende dienstenniveauovereenkomst.”

Fortis2 e1449051153245

Na twee jaar kijkt BNP Paribas Fortis terug op een succesvolle migratie. “Maar ook bij opleidingen en interne of externe surveys vertrouwen we op jullie expertise.”

Die expertise, maar ook het professionalisme en de marktkennis vindt Stefaan Boom de grootste troeven van Vanbreda. “De gedrevenheid van jullie medewerkers is echt opvallend. In concrete dossiers voel je al snel dat ze op een heel objectieve en onafhankelijke manier mee op zoek gaan naar de oplossingen die het best passen bij ons bedrijf. Op elk ogenblik is er een sfeer van vertrouwen en komt het belang van de makelaar op de tweede plaats.”

Vanbreda gaat volgens Stefaan Boom steeds voor de allerbeste oplossing. “In bepaalde gevoelige dossiers moesten we zelfs even op de rem gaan staan om geen historische relaties met verzekeraars schade toe te brengen. Maar constant overleg zorgde telkens voor het juiste evenwicht tussen de beste prijs/kwaliteit-verhouding en een goede vertrouwensrelatie met onze verzekeraars.”

Wie vragen heeft over een Employee Benefits Plan, kan volgens Stefaan Boom zeker bij Vanbreda terecht. “Vanbreda is perfect in staat om bijvoorbeeld het beheer op zich te nemen van historische benefit regelingen in hospitalisatie of in arbeidsongeschiktheids-vergoedingen. Je voelt de rijke ervaring op dit vlak, gebaseerd op heel wat projecten voor andere grote ondernemingen.”

Gere­la­teer­de berichten

Snipit youtube video trees

Video­pod­cast — Groepsverzekeringen

Videopodcast
08.11.2023

Medewerkers zijn vaak meer gefocust op directe financiële voordelen, zoals salaris, dan op hun toekomstig pensioen. Het is weliswaar belangrijk dat werkgevers zorgen voor de opbouw van een aanvullend pensioen én het belang en de voordelen ervan duidelijk communiceren. In de nieuwe aflevering van de videopodcast Succes Verzekerd, gaat Trees Dierickx dieper in op onder meer de specifieke investeringsmogelijkheden en het belang van rendement. Als verzekeringsexpert in Employee Benefits benadrukt ze de waarde van een langetermijnvisie op aanvullende pensioenen voor zowel werkgever als werknemer.

Lees meer
Lees meer over Videopodcast - Groepsverzekeringen
Snip video autimatic

Inclu­si­vi­teit op de werkvloer

Testimonial
24.10.2023

De samenwerking tussen Vanbreda Risk & Benefits en Autimatic is ontstaan uit een specifieke nood aan sterke profielen met een hoog focus-en concentratiegehalte binnen de afdeling Health Care om data-analyses uit te voeren. Vanuit ons duurzaamheidsbeleid zetten we sterk in op diversiteit en inclusie, waar deze samenwerking een mooi en geslaagd voorbeeld van is.

Lees meer
Lees meer over Inclusiviteit op de werkvloer
Mockup artikel de tijd

Van beu­gel tot len­zen: steeds meer werk­ge­vers ver­ze­ke­ren u tegen zorgkosten

Pers
18.09.2023

Steeds meer bedrijven geven hun medewerkers een ambulante zorgverzekering. Een mooie extra, want die verzekering dekt niet alleen het steeds grotere deel van onze medische kosten dat niet meer onder de hospitalisatieverzekering valt maar vaak ook dure tandingrepen. Collega Evelyne Lauwers licht dit verder toe in De Tijd.

Lees meer
Lees meer over Van beugel tot lenzen: steeds meer werkgevers verzekeren u tegen zorgkosten