Terug naar het overzicht
29 juli 2015
Testimonial

BNP Paribas Fortis rekent op de gedrevenheid en expertise van Vanbreda Risk & Benefits

“In eerste instantie heeft Vanbreda ons geholpen met enkele offerteverzoeken. Dit zowel op vlak van arbeidsongevallen als voor een consolidatie van een oude pensioenrente-portefeuille”, vertelt Stefaan Boom van grootbank BNP Paribas Fortis. “We zochten ook naar een oplossing voor de overname van een historisch plan van tegemoetkomingen in medische kosten. Er werd al vlug een reglement op maat opgesteld en een goed functionerende dienstenniveauovereenkomst.”

Fortis2 e1449051153245

Na twee jaar kijkt BNP Paribas Fortis terug op een succesvolle migratie. “Maar ook bij opleidingen en interne of externe surveys vertrouwen we op jullie expertise.”

Die expertise, maar ook het professionalisme en de marktkennis vindt Stefaan Boom de grootste troeven van Vanbreda. “De gedrevenheid van jullie medewerkers is echt opvallend. In concrete dossiers voel je al snel dat ze op een heel objectieve en onafhankelijke manier mee op zoek gaan naar de oplossingen die het best passen bij ons bedrijf. Op elk ogenblik is er een sfeer van vertrouwen en komt het belang van de makelaar op de tweede plaats.”

Vanbreda gaat volgens Stefaan Boom steeds voor de allerbeste oplossing. “In bepaalde gevoelige dossiers moesten we zelfs even op de rem gaan staan om geen historische relaties met verzekeraars schade toe te brengen. Maar constant overleg zorgde telkens voor het juiste evenwicht tussen de beste prijs/kwaliteit-verhouding en een goede vertrouwensrelatie met onze verzekeraars.”

Wie vragen heeft over een Employee Benefits Plan, kan volgens Stefaan Boom zeker bij Vanbreda terecht. “Vanbreda is perfect in staat om bijvoorbeeld het beheer op zich te nemen van historische benefit regelingen in hospitalisatie of in arbeidsongeschiktheids-vergoedingen. Je voelt de rijke ervaring op dit vlak, gebaseerd op heel wat projecten voor andere grote ondernemingen.”

Gere­la­teer­de berichten

Vanbreda S2 Foto website

Video­pod­cast — Ambu­lant plan

Videopodcast
23.02.2024

Hoe zit het precies met de terugbetaling van kosten voor tandverzorging, een nieuwe bril of een scan? Je kan voor deze zogenaamde ‘ambulante kosten’ geen aanspraak maken op je hospitalisatieverzekering en je ziekenfonds zorgt slechts voor een beperkte terugbetaling. Omdat ambulante kosten hoog kunnen oplopen, biedt 43% van de Belgische werkgevers vandaag al een ambulant plan aan dat aan deze kosten tegemoet komt. In de nieuwe aflevering van onze videopodcast Succes Verzekerd, vertelt verzekeringsexpert Bert Van den Broeck over het belang en de voordelen van deze verzekering voor werkgevers en werknemers.

Lees meer
Lees meer over Videopodcast - Ambulant plan
PNEF01385

Upda­te Tak 21 groeps­ver­ze­ke­rin­gen: opnieuw stij­ging van de intrestvoeten

Pension consultancy
13.12.2023

De rente op Belgische staatsleningen op 10 jaar (de zogenaamde Lineaire Obligaties of OLO’s) zit sinds begin 2022 in stijgende lijn met opnieuw positieve intrestvoeten. Dit heeft ook een positief effect op de groepsverzekeringen in Tak 21. Daar hebben de meeste verzekeraars hun intrestvoeten recent substantieel verhoogd. We geven een update van de actuele situatie en lichten de mogelijkheden toe.

Lees meer
Lees meer over Update Tak 21 groepsverzekeringen: opnieuw stijging van de intrestvoeten
PWF00029

Betaal nu al voor uw late­re hospitalisatiepolis

Pers
12.12.2023

Zowat 45% van de Belgen heeft een hospitalisatieverzekering via zijn werkgever. Een welgekomen extralegaal voordeel, maar wat als u van job verandert of met pensioen gaat? Een wachtpolis kan het antwoord zijn. Karolien Goethals, adviseur Employee Benefits, licht dit verder toe in De Tijd.

Lees meer
Lees meer over Betaal nu al voor uw latere hospitalisatiepolis