Vanbreda Risk & Benefits versterkt directiecomité

Vanbreda Risk & Benefits wijzigt haar directiecomité. Marc Van kerckhoven is aangesteld als Director Human Resources en Marketing & Communication en Evelyne Lauwers treedt toe tot het directiecomité als Director Employee Benefits. CEO Pedro Matthynssens: “Ik heb er alle vertrouwen in dat we met het vernieuwde directieteam de continuïteit van onze bedrijfswerking en onze ambitieuze groeistrategie tegen 2030 zullen realiseren.”

Vanbreda Risk Benefits directiecomite januari 2024 resize

Marc Van kerckhoven komt aan het hoofd van Human Resources en Marketing & Communication. Hij maakt reeds 7 jaar deel uit van het directiecomité en was voordien verantwoordelijk voor Employee Benefits. Marc Van kerckhoven: “Het is al langer mijn ambitie om binnen een gezond bedrijf als Vanbreda de rol van HR Director op te nemen. Ik ben verheugd dat ik de kans krijg om de sterke groei van onze organisatie te ondersteunen. Als werkgever hechten wij veel belang aan het creëren van een omgeving waar talent zich thuis voelt en zich verder kan ontwikkelen. Daarnaast zullen we de kwaliteiten van dit huis met sterke communicatie verder in de markt zetten, zodat potentiële klanten en nieuw talent hun weg naar ons blijven vinden.”

Evelyne Lauwers neemt als Director Employee Benefits de fakkel over van Marc Van kerckhoven. Ook zij is met een carrière van 18 jaar bij Vanbreda, waarvan 4 jaar in het management team, een gevestigde waarde met een grote commerciële drive. Evelyne Lauwers: “Ik kijk er enorm naar uit om ook in de toekomst onze rol als strategische partner voor het adviseren en ondersteunen van HR-professionals bij Belgische werkgevers verder uit te bouwen. Samen met mijn sterk team van Employee Benefits-experts, engageer ik me graag om onze voetafdruk als adviseur, service provider en communicatiespecialist te versterken. En dit in nauwe samenwerking met de verzekeringsmarkt.”

Dat zoveel talent doorgroeit binnen het bedrijf, is geen toeval. Pedro Matthynssens: “Ik ben bijzonder trots dat we zoveel talent in huis hebben en ook effectief kunnen laten doorgroeien. Als werkgever investeren we continu in aanwerving, opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers. We zetten maximaal in op het creëren van kansen voor elk individu, zodat iedereen zijn volledige potentieel kan benutten. Dat werpt zijn vruchten af, wat vandaag opnieuw blijkt. Dankzij deze organisatiewijzigingen zullen wij vanaf nu nog een klasse hoger spelen. Onze organisatie blijft onverminderd groeien, zowel in omzet als aantal medewerkers. We zijn daarom steeds op zoek naar nieuw, divers talent.”

Interview of meer informatie?

Heb je vragen over dit persbericht of ontvang je graag meer informatie? Neem contact op met:

  • Isabelle Hoes
  • Advisor External Communication bij Vanbreda Risk & Benefits
  • E-mail: isabelle.hoes@vanbreda.be
Isabelle 150x150
Isabelle Hoes
Advisor External Communication

Gere­la­teer­de berichten

DIGF13681

De gemoeds­rust van een cyberverzekering

Pers
09.04.2024

Bij Vanbreda Risk & Benefits stellen we vast dat bedrijven steeds vaker een cyberpolis afsluiten door groeiende digitale bedreigingen en de toenemende afhankelijkheid van technologie. Collega's Jonas Mannaerts en Steven Dierckx lichten in Sterck magazine onder meer toe wat een cyberpolis inhoudt en vooral ook waarom werknemers de belangrijkste schakel zijn om cybercriminaliteit tegen te gaan.

Lees meer
Lees meer over De gemoedsrust van een cyberverzekering
Mockup tijd

Ver­ze­ke­rings­ma­ke­laar Van­b­re­da gaat zijn ziel niet ver­ko­pen aan pri­va­te equity

Pers
25.03.2024

De fusie- en overnamegolf onder verzekeringsmakelaars jaagt de prijzen zo fors de hoogte in dat de grootste speler in ons land, Vanbreda Risk & Benefits, zijn internationale ambities bijstuurt. Onze CEO Pedro Matthynssens gaf meer uitleg rond recente overnames en de impact van private equity op de sector in De Tijd. 

Lees meer
Lees meer over Verzekeringsmakelaar Vanbreda gaat zijn ziel niet verkopen aan private equity
Mockup trends

Ver­ze­ke­rings­ma­ke­laar Van­b­re­da ver­sterkt zich in Bel­gië, maar tem­pert ambi­ties voor Nederland

Pers
25.03.2024

Vanbreda Risk & Benefits neemt zijn sectorgenoot Dekerf & Partners uit Ternat over. In Nederland loopt de overnamestrategie moeizamer. Onze CEO Pedro Matthynssens geeft in Trends meer uitleg rond de overnamegolf en de impact van private-equityspelers in de sector.

Lees meer
Lees meer over Verzekeringsmakelaar Vanbreda versterkt zich in België, maar tempert ambities voor Nederland
Dekerf Verzekeringen en Vanbreda Risk Benefits 3

Van­b­re­da Risk & Bene­fits neemt twee ver­ze­ke­rings­kan­to­ren over in Vlaanderen

Bedrijfsnieuws
22.03.2024

Vanbreda Risk & Benefits doet bij de start van 2024 meteen twee overnames. De verzekeringsmakelaar nam recent twee kantoren over: Dekerf & Partners in Ternat en Simplex Employee Benefits Insurance in Hasselt en Herent. Dekerf is gespecialiseerd in BOAR-verzekeringen, Simplex in Employee Benefits en actuariële consultancy. Met deze overnames versterkt Vanbreda Risk & Benefits haar positie als grootste verzekeringsmakelaar van het land.

Lees meer
Lees meer over Vanbreda Risk & Benefits neemt twee verzekeringskantoren over in Vlaanderen