BloomUp en Vanbreda Risk & Benefits bundelen de krachten voor meer inzetbaarheid van medewerkers

Wist je dat 36% van het langdurig verzuim op de werkvloer een psychosociale oorzaak heeft zoals burn-out en depressie? Dit alarmerende cijfer benadrukt het groeiende belang van ondersteuning van mentale gezondheid op de werkvloer. 

JLPSF13142

Evelyne Lauwers, expert Health Care: “We stellen vast dat de drempel om professionele hulp te zoeken voor 2 op de 3 werknemers vandaag nog te hoog is. Met ons partnership met BloomUp willen we die drempel verlagen. Samen maken we de toegang tot mentale zelfzorg eenvoudig via onze Vanbreda app.”

Clovis Six, CEO BloomUp: “De juiste mentale ondersteuning is als een krachtige motor die medewerkers helpt obstakels te overwinnen en hun volledige potentieel te bereiken. Het creëert veerkracht, bevordert productiviteit en zorgt voor een positieve werkomgeving."

Deze Belgische healthtech start-up BloomUp helpt mensen sneller de stap te zetten naar mentale ondersteuning, met laagdrempelige digitale oplossingen voor preventieve zelfhulp en online matchmaking met psychologen en psychotherapeuten.

We zijn trots op deze samenwerking met BloomUp, waarmee we werknemers kunnen bereiken om hen de mentale ondersteuning te bieden die ze verdienen! 

Gere­la­teer­de berichten

DIGF13681

De gemoeds­rust van een cyberverzekering

Pers
09.04.2024

Bij Vanbreda Risk & Benefits stellen we vast dat bedrijven steeds vaker een cyberpolis afsluiten door groeiende digitale bedreigingen en de toenemende afhankelijkheid van technologie. Collega's Jonas Mannaerts en Steven Dierckx lichten in Sterck magazine onder meer toe wat een cyberpolis inhoudt en vooral ook waarom werknemers de belangrijkste schakel zijn om cybercriminaliteit tegen te gaan.

Lees meer
Lees meer over De gemoedsrust van een cyberverzekering
Mockup tijd

Ver­ze­ke­rings­ma­ke­laar Van­b­re­da gaat zijn ziel niet ver­ko­pen aan pri­va­te equity

Pers
25.03.2024

De fusie- en overnamegolf onder verzekeringsmakelaars jaagt de prijzen zo fors de hoogte in dat de grootste speler in ons land, Vanbreda Risk & Benefits, zijn internationale ambities bijstuurt. Onze CEO Pedro Matthynssens gaf meer uitleg rond recente overnames en de impact van private equity op de sector in De Tijd. 

Lees meer
Lees meer over Verzekeringsmakelaar Vanbreda gaat zijn ziel niet verkopen aan private equity
Mockup trends

Ver­ze­ke­rings­ma­ke­laar Van­b­re­da ver­sterkt zich in Bel­gië, maar tem­pert ambi­ties voor Nederland

Pers
25.03.2024

Vanbreda Risk & Benefits neemt zijn sectorgenoot Dekerf & Partners uit Ternat over. In Nederland loopt de overnamestrategie moeizamer. Onze CEO Pedro Matthynssens geeft in Trends meer uitleg rond de overnamegolf en de impact van private-equityspelers in de sector.

Lees meer
Lees meer over Verzekeringsmakelaar Vanbreda versterkt zich in België, maar tempert ambities voor Nederland
Vanbreda Risk Benefits directiecomite januari 2024 resize

Van­b­re­da Risk & Bene­fits ver­sterkt directiecomité

Pers
04.03.2024

Vanbreda Risk & Benefits wijzigt haar directiecomité. Marc Van kerckhoven is aangesteld als Director Human Resources en Marketing & Communication en Evelyne Lauwers treedt toe tot het directiecomité als Director Employee Benefits. CEO Pedro Matthynssens: “Ik heb er alle vertrouwen in dat we met het vernieuwde directieteam de continuïteit van onze bedrijfswerking en onze ambitieuze groeistrategie tegen 2030 zullen realiseren.”

Lees meer
Lees meer over Vanbreda Risk & Benefits versterkt directiecomité